Kristen Stewart pelkää henkensä puolesta: ”Joku tappaa minut”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät taannoin, kun Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin suhde päättyi pettämisskandaaliin. Sittemmin Stewart ja Pattinson saivat sovittua tapauksen ja muuttivat takaisin yhteen.

Nyt Hollywoodin seuratuimpiin kaunottariin kuuluva Kristen on kertonut kuuluisuudesta johtuvista peloistaan. Neitokainen sai tonneittain vihaviestejä faneilta petettyään Twilight-vastanäyttelijäänsä Robert Pattinsonia. Parin yhteenpalaamisesta huolimatta tähti pelkää tällä hetkellä joutuvansa vainoajan uhriksi.

Hän tietää, että sosiaalisen median nousun myötä tähden on yhä vaikeampi pitää omaa olinpaikkaansa salassa. 22-vuotias neito paljastaa ajatuksiaan uudessa Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner – In Their Own Words -kirjassa.

– Voin ihan hyvin kuolla, koska joku paljastaa missä olen, ja sitten joku tappaa minut. Joku vain twiittaa olinpaikkani ja sitten se on pam! kertoo Kristen Stewart teoksessa Daily Mail -sivuston mukaan.

Pettämisskandaali sai alkunsa paparazzikuvista, joissa Kristen nähtiin suutelemassa Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Stewart myönsi pettäneensä Pattinsonia Sandersin kanssa 24 tunnin sisällä kuvien leviämisen jälkeen ja sai potkut Lumikki ja metsästäjä -elokuvan jatko-osasta.