Kristen Stewart syttyi seksikohtauksista: ”Ei ole mitään hävettävää”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät taannoin, kun Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin suhde päättyi pettämisskandaaliin. Sittemmin Stewart ja Pattinson saivat sovittua tapauksen ja muuttivat takaisin yhteen.

Parhaillaan Kristen Stewart esiintyy valkokankaalla Matkalla-elokuvassa, joka on herättänyt kohua Kristenin alaston- ja seksikohtauksilla. Tähti itse kertoo The Arts Desk -lehdelle, etteivät rohkeat kohtaukset olleet hänelle ongelma, mutta hän on onnellinen, että elokuvan kuvaukset viivästyivät. Kristen oli nimittäin vasta 16-vuotias kun hänet kiinnitettiin elokuvan naispääosaan.

– Olin henkisesti nuorempi 16-vuotias kuin hahmoni LuAnne. Teimme elokuvan kun olin 20-vuotias, mikä oli täydellinen ikä. Rakastan kuitenkin itseni laittamista koville ja jännityksen luomista itselleni. Halusin todella paljon tehdä seksikohtauksia. Niin kauan kuin olet rehellinen, ei ole mitään hävettävää, Kristen kertoo.

Kristen on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä pettämisskandaalin vuoksi. Skandaali sai alkunsa paparazzikuvista, joissa Kristen nähtiin suutelemassa Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Stewart myönsi pettäneensä Pattinsonia Sandersin kanssa 24 tunnin sisällä kuvien leviämisen jälkeen ja sai potkut Lumikki ja metsästäjä -elokuvan jatko-osasta.