Maailman huikein autokauppa? Köyhien ei kannata vaivautua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Luksusautojen markkinat ovat tunnetusti länsimaissa yhä edelleen varsin niukat, vaikka muuten luksustuotteiden kysyntä on ollut kasvussa jo vuosia. Monissa arabimaissa taantumasta ei kuitenkaan ole juurikaan merkkejä varsinkaan autokaupassa, sillä ökyautot käyvät edelleen kaupaksi.

Kuva: Al Ain Class Motors

Arabiemiraattien Al Ainin kaupungissa sijaitsee autokauppa, joka on erikoistunut pelkkiin ökyautoihin. Al Ain Class Motors -puodista on turha lähteä hakemaan vaimolle Fordia kauppakassiksi tai farmari-Volvoa perheenlisäyksen jälkeen. Siellä kaupan olevien autojen merkkejä ovat nimittäin pääasiassa Aston Martin, Bentley, Ferrari, Lamborghini, Rolls-Royce, Maybach ja McLaren.

Autokaupan verkkosivuilla esitellään suuri määrä huikeita niin uusia kuin käytettyjäkin autoja, joista on myös nähtävillä erittäin kattavat valokuvat. Ökyrikkaat eivät aina kysy hintaa, joten myös autokaupan verkkosivuilta hintatiedot puuttuvat ja ovat saatavilla ainoastaan tiedusteltaessa.

Kuva: Al Ain Class Motors
Kuva: Al Ain Class Motors