Rihannalle tähtitieteellinen keikkaliksa – 6,5 miljoonaa euroa ostarikeikasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna julkaisee kovasti odotetun seitsemännen levynsä marraskuussa. Unapologetic-levynsä kansikuvassa hänet nähdään poseeraamassa rohkeaan tyyliinsä yläosattomissa, mutta muodot ovat kuitenkin tussin peitossa.

Nyt popkaunottaren kerrotaan saaneen varsin rahakkaan työkeikan lontoolaisesta Westfield Stratfordin kauppakeskuksesta. Rihannan on määrä sytyttää kyseisen kauppakeskuksen jouluvalot, ja esiintyä paikalla faneilleen. Neitokainen kuittaa tehtävästä huikeat viisi miljoonaa puntaa, eli 6,5 miljoonaa euroa.

– Rihanna on riemuissaan. Hän tietää, että se on iso juttu ja hän odottaa jo tapahtumaa. Se sopii hänen aikatauluihinsa, kertoo lähde The Sun -lehdelle.

Tapahtumaan odotetaan paikalle 20.000 ihmistä. Rihannan ohella tapahtuman käynnistäjäksi pohdittiin Spice Girls -yhtyettä. Barbadoslainen laulajatar veti kuitenkin lopulta pidemmän korren ja pääsee jouluisen tapahtuman päätähdeksi.

Rihanna, oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty, osti äskettäin Monica Braithwaite -nimiselle äidilleen hulppean miljoonakartanon Barbadosilta. Hänen perheeseensä kuuluu äidin lisäksi veljet Rorrey ja Rajad. Rihanna lämmitti taannoin välinsä huumeriippuvuudesta kärsineen Ronald-isänsä kanssa.