Suhdekriisi Big Brotherissa – pettäminen paljastui videolta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on nähty jo useampiakin pariskuntia, jotka ovat jo harrastaneet seksiä. Selkein pari on kuitenkin ollut Jouko ja Jonna I, joiden petipuuhat ovat jatkuneet jo pidempään. Eilen Joukolle selvisi kuitenkin täysin yllättäen, että Jonna I oli ollut intiimeissä puuhissa muutenkin.

Jonna otti nimittäin uusista asukkaista kaiken irti ja suuntasi heti ensimmäisissä bileissä suutelemaan Petteriä, joka kouri samalla Jonnan rintoja. Lisäksi neitokainen vehtasi myös Jonin kanssa. Eilen tilanteita näytettiin asukkaille videolta, eikä Jouko pitänyt lainkaan näkemästään. Parisuhteen ja tapahtuneen puiminen jatkuivat vielä reilusti yli puolen yön. Jonna I yritti lepytellä Joukoa, joka oli päättänyt nukkua yönsä olohuoneen lattialla.

– En mä kostona.. Ei tulis mieleenkään. En mä voi sanoa oikein mitään, kun en mä muista oikesti. Mä en tajua kuinka mä oon voinut mennä tekeen noin oikeesti. Ihan v**un paska olo. En mä ikinä haluais loukata sua, Jonna I vuodatti Joukon maatessa sängyllä vieressä.

– Kun mie pussasin Janitan kans, niin se oli ihan alkuvaiheessa ja se oli tehtävähommaa. Me ollaan pussailtu toistemme edessä, ei se mitään. Se on ok. En mie puolustele sitä Johannan viereen menemistä. Se oli niinku periaatteessa samanlainen juttu, mut mie en oo pussaillu sen kanssa, kun sä oot ollut nukkumassa. Mie olisin voinut pussailla Johanna kanssa, Jouko vastasi.

– Niin, on tää v**un paska juttu. Mut noi sanoi, että sä oot sormettanut Johannaa, Jonna I perusteli.

– Senkin voi katsoa nauhalta, Jouko vastasi.

– Ehkä sit se, että säkin oot aika monta kertaa sanonut, että pitäis vähän pitää etäisyyttä. Sit sitä on vähän, että niinku höh… Koska me sitten vasta sen jälkeen juteltiin. Takaisin sen ottaisin, jos vaan voisin, Jonna jatkoi.

– Sie olisit lähtenyt vaikka panemaan. Sie olit siinä kunnossa ja näytit ihan siltä. Kumpihan siinä työnsi kieltä… En mie halua edes puhua siitä. Mie haluan olla nyt yksin, Jouko totesi.

– Mä oon pahoillani. Ihan oikeesti. En mä voinut edes kattoa sitä, Jonna viittasi videoon.

Tämän jälkeen molemmat jäivät pitkäksi aikaa hiljaisuuden keskelle ja Jonna halasi Joukoa miehen kuitenkaan reagoimatta lainkaan.