Harry Styles villitsee naisia: ”Olen melko flirtti”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Yksi poikabändin jäsenistä on 18-vuotias Harry Styles, jonka tiedetään pitävän vanhemmista naisista. Hän erosi taannoin 32-vuotiaasta tyttöystävästään.

Nyt miljoonien teinityttöjen päiväunien kohde, Harry Styles, paljasti ottavansa kaiken irti kuuluisuudestaan. Pophurmurin mukaan hän haluaa pitää hauskaa ja flirttailla naiskaunottarille. Tyttöystävää parhaillaan etsivä Styles yrittää kuitenkin välttää sitä, että ihmiset alkaisivat pitämään häntä sydäntensärkijänä ja naistenmiehenä.

– Olen melko flirtti. Haluan pitää hauskaa, sillä olen vasta 18-vuotias. En halua kuitenkaan naistenmiehen mainetta, Harry Styles kertoi Seventeen-lehdelle.

Harry Styles aiheutti viime vuonna kohuotsikoita, kun hänen seksisuhteensa televisiokaunotar Caroline Flackiin tuli julki. Hänen on huhuttu deittailleen myös malli Cara Delevingnen ja Alexa Chungin kanssa. Stylesin on kerrottu myös viettäneen läheisiä hetkiä erään faninsa kanssa konsertin takahuoneessa.

One Direction -yhtye on tällä hetkellä maailman suosituin poikabändi. Nuoret laulajat ovat päässeet menestyksensä myötä isoihin rahoihin käsiksi. Teini-idolit ovat tienanneet itselleen jo huimat 124 miljoonaa euroa viimeisen parin vuoden aikana. Tämän lisäksi nuorukaiset ovat kasvattaneet levy-yhtiönsä kukkaroa noin 250 miljoonalla eurolla.