Jennifer Anistonin nännit varastivat show’n

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Jennifer Aniston sai taannoin arvostetun tittelin, kun hänet äänestettiin kaikkien aikojen seksikkäimmäksi naiseksi. Men’s Health -lehden äänestyksen mukaan Aniston vei ykköspaikan muun muuassa sen takia, että hän on hauska ja jalat maassa oleva ihminen.

Neitokainen suunnittelee paraikaa häitä poikaystävänsä Justin Therouxin kanssa. Nyt Jenniferin nännit ovat varastaneet show’n hänen vieraillessaan Chelsea Handlerin E!-kanavalla emännöimässä Chelsea Lately -keskusteluohjelmassa. Handler kertoi kuinka kaikki hänen työpaikallaan rakastavat ilman rintalivejä usein liikkuvan Anistonin nännejä, ja kuinka jokaisella vierailukerralla nännit nousevat jotenkin huomion kohteeksi.

Toteamus oli liikaa Anistonille, joka punastui huomatessaan rintamuksensa reagoivan keskusteluun juuri odotetulla tavalla. Haastattelussa keskusteltiin nännien lisäksi myös Anistonin taannoisesta kihlauksesta ja hänen tulevasta aviomiehestään.

Rachel Green -roolihahmoa Frendit-menestyssarjassa näytellyt Jennifer Aniston on seurustellut jo pitkään kihlattunsa Justin Therouxin kanssa. Kaunotar erosi vuonna 2005 neljän vuoden avioliiton jälkeen aviomiehestään Brad Pittistä, joka jäi kiinni pettämisestä. Jenniferin suhderintamalla oli pitkään synkkiä jaksoja Pittin jälkeen, mutta nyt tilanne on muuttunut.