Poliisi hakkasi miehen synagogassa – brutaali väkivalta videolle

Ohhoh! · Stara.fi

Kännykkäkameroiden yleistyttyä erityisesti Yhdysvalloissa on saatu julkisuuteen valtava määrä erityisesti poliisien ylilyöntejä ja laittomuuksia, joissa viranomaiset ovat hakanneet ja jopa tappaneet viattomia siviilejä keskellä kaupunkia. Edelleen myös turvakamerat tallentavat samanlaisia sikailuja.

Kuva: Crownheights.info

Parhaillaan ympäri maailmaa kohistaan New Yorkissa sattuneesta tapauksesta, jossa kaksi poliisia pahoinpiteli syyttömän miehen törkeästi. Miehellä oli lupa nukkua synagogan aulassa, mutta poliisit halusivat pidättää miehen. Tämä kuitenkin vastusti pidätystä, jolloin mies- ja naispoliisi hakkasivat häntä nyrkeillä lukemattomia kertoja kasvoihin ja kaasuttivat lisäksi pippurisumutteella.

Asiasta uutisoinut Crownheights.info sai käsiinsä tilanteen kuvanneen turvakameran tallenteen, joka se julkaisi verkossa. Videolla nähdään koko tilanne ja myös se kuinka paikalle saapuu pian varsinainen poliisien armeija antamaan tukea väkivaltaiselle kollegalleen.