Supertähdet naimisiin? Rihanna suunnittelee häitä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaisartisti Chris Brown on ollut viime päivinä jatkuvasti otsikoissa rakkauselämänsä kiemuroiden merkeissä. Tähti jätti äskettäin tyttöystävänsä Karrueche Tranin, koska hänen uskotaan olevan edelleen rakastunut entiseen kultaansa Rihannaan.

Mies tunnusti vastikään rakastavansa molempia naisia Twitter-blogissaan julkaisemallaan ”kännivideolla”. Nyt julkisuudessa on levinnyt huhuja siitä, että Rihanna ja Chris Brown suunnittelisivat yhteisiä häitä. Poplaulajattaren kerrotaan sanoneen ystävilleen, että hän haluaisi naida räppärin heidän väkivaltaisesta menneisyydestään huolimatta.

– Kukaan parin lähipiirissä oleva ei ihmettelisi, jos he karkaisivat naimisiin. Rihanna on kertonut läheisille ystävilleen selkeästi, että voisi mennä naimisiin Chrisin kanssa. He ovat intohimoisia ja ovat humalassa viitanneet usein naimisiinmenoon, kertoo sisäpiirin lähde Star-lehdelle.

Lähteen mukaan Rihanna katuu sitä, että jätti Brownin kovimman mediahuomion aikaan. Kaunotar sanookin, ettei olisi varmastikaan hylännyt räppäriä, jos julkisuuspyöritys ei olisi mennyt niin ylivoimaiseksi. Brown maksoi juuri mittavan erorahan eksälleen Karrueche Tranille, joten periaatteessa mikään ei enää estä rakastavaisten yhteiselämää.

Rihannan ja Chris Brownin seurustelusuhde päättyi vuonna 2009, kun laulajakomistus pahoinpiteli kumppaniaan Grammy-juhlia edeltävänä päivänä. Hänet tuomittiin viideksi vuodeksi ehdonalaiseen ja hän joutui puolen vuoden ajaksi yhdyskuntapalveluun. Rihanna paljasti äskettäin Oprah-ohjelmassa antaneensa pahoinpitelyn entiselle poikaystävälleen anteeksi. Lisäksi poptähti kertoi olevansa edelleen rakastunut Browniin.