AnnaSophia Robb Carrie Bradshaw’n roolissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teini-ikäinen amerikkalainen näyttelijäkaunotar AnnaSophia Robb on tehnyt itseään tunnetuksi jo useissa hienoissa elokuvarooleissa, mutta lopullinen läpimurto ja nousu kirkkaimpaan A-sarjaan on vielä antanut odottaan itseään.

Soul Surfer -elokuvasta tuttu neitokainen nähdään pian uudessa The Carrie Diaries -televisiosarjassa näyttelemässä Carrie Bradshaw’n nuorta versiota. Televisiosarja valottaa hahmon nuoruutta 1980-luvulla ja odotuksena on, että siinä näytetään myös kuinka Carrie tapaa parhaat ystävänsä Mirandan, Charlotten ja Samanthan. Nyt AnnaSophia on kuvattu New Yorkissa samaisen elokuvan kuvauksissa roolihahmokseen pukeutuneena.

18-vuotias AnnaSophia Robb on yksi lupaavimpia teinitähtiä. Hän on tullut tunnetuksi rooleistaan muiden muassa elokuvissa Jali ja suklaatehdas, Silta salaiseen maahan ja Jumper. Tähden viimeisin koskettava roolisuoritus nähtiin Soul Surfer -elokuvassa, jossa neito näytteli hain hyökkäyksen kohteeksi joutunutta nuorta lainelautailijaa. Hän kuvaa parhaillaan kahta elokuvaa.