Hollywoodin unelmapari naimisiin tällä viikolla?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-näyttelijätär Jessica Biel kihlautui aiemmin tänä vuonna on-off -poikaystävänsä Justin Timberlaken kanssa. Pariskunnan epäiltiin äskettäin menneen salaa naimisiin, mutta nyt näyttäisi siltä, että häät tapahtuvatkin tällä viikolla.

Uusimpien raporttien mukaan julkkisparin läheiset on kutsuttu intiimiin seremoniaan, joka pidetään Italiassa salaisella juhlapaikalla. Vieraatkaan eivät ilmeisesti vielä tiedä häiden sijaintia, vaan heidän käskettiin vain ”matkustaa Italiaan”. He eivät saa myöskään ottaa puhelimia ja kameroita tilaisuuteen mukaan. Juhlallisuudet alkoivat Italiassa tiistaina.

– Justin ja Jessica ovat valmiita menemään naimisiin, kertoo lähde Us Weekly -lehdelle.

Aiemmin rakastavaisten uutisoitiin käyttävän juhlistuksiin 5 miljoonaa dollaria, eli yli neljä miljoonaa euroa. Jessica antoi aikaisemmin julkisuudessa haastatteluja, jossa hän kielsi suunnittelevansa häitään. Lähde kuitenkin paljasti taannoin neidon huolehtivan suuresta päivästään muiden morsianten tavoin.

Minnesotassa varttunut Jessica Claire Biel paljasti taannoin surevansa paljon sitä, ettei hän saanut The Notebook -menestyselokuvan pääosaa. Näyttelijätär koe-esiintyi elokuvaan vuonna 2004, mutta hän hävisi kilvan Rachel McAdamsille. Sittemmin Jessica Biel on niittänyt menestystä lukuisilla rooleillaan. Hänen tunnetuimpien elokuvien joukkoon lukeutuvat muun muuassa The A-Team, The Illusionist ja Stealth.