Kasvoihin ammutulle vaihdettiin kasvot, hampaat ja kieli – uskomattomat kuvat julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-elokuvissa kasvojen siirto ihmiseltä toiselle on ollut mukana juonikuvioissa jo kymmeniä vuosia, mutta todellisuuden kanssa asialla ei ole ollut tekemistä kuin vasta muutaman vuoden ajan. Nyt eräs amerikkalainen mies on saanut kasvojen lisäksi myös uudet hampaat, kielen ja leuan.

Ennen loukkaantumista:

Kuva: Splash

Virginian osavaltiossa asuva 37-vuotias Richard Lee Norris on nyt saanut uudet kasvot, kun hänen alkuperäiset kasvonsa tuhoutuivat aseellisessa iskussa. Häntä ammuttiin kasvoihin vuonna 1997.

Ampumisen jälkeen:

Kuva: Splash

Nyt uuden teknologian ansiosta ei pelkästään hänen ulkonäkönsä muuttunut, vaan hän kykenee jälleen myös maistamaan ja haistamaan lähes normaalisti. Operaatio suoritettiin maaliskuussa Marylandin yliopistossa ja se kesti 36 tuntia. Nyt, seitsemän kuukautta myöhemmin, Richard Lee Norris alkaa viimein näyttää normaalilta. Mies itse kertoi Splash Newsille nauttivansa nyt elämästä ensimmäisen kerran sitten loukkaantumisensa.

Leikkauksen jälkeen:

Kuva: Splash