Kendra Wilkinson: ”Olen kärttyisä, jos en saa tarpeeksi seksiä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hugh Hefnerin ex-tyttöystävä Kendra Wilkinson nousi aikoinaan julkkikseksi poseerattuaan nakuna Playboy-lehdelle. Vaalea kaunotar tähditti sittemmin The Girl Next Door -realitysarjaa, joka kertoi Playboy-moguli Hugh Hefnerin kolmesta tyttöystävästä.

27-vuotias Playboy-pupu on nyt tunnustanut olevansa kärttyisä, mikäli hän ei saa tarpeeksi seksiä. Kendra Wilkinson kertoo Life & Style -lehdelle, että vaikka hän rakastaa aviomiehensä Hank Baskettin kanssa kolmevuotiaan Hank Jr. -pojan vanhempana olemista, he turhautuvat lapsensa keskeyttäessä pariskunnan intiimit hetket.

– Pahinta vanhemmuudessa on se, kun Pikku-Hank ei halua nukkua. Me olemme kärttyisiä, jos emme saa pitää omaa kivaa, Kendra tunnustaa.

Entinen Playboy-malli kertoo myös, että vaikka hän on korviaan myöten rakastunut aviomieheensä, on miehessä yksi Kendraa ärsyttävä piirre. Hank Baskettilla on nimittäin paha tapa lopettaa vaimonsa lauseet hänen puolestaan.

Kendra Wilkinson oli viime keväänä otsikoissa teini-ikäisenä tekemänsä nakuvideon merkeissä. Ensin hän yritti viritellä videon ympärille suuren luokan kohua, mutta pian selvisi nolo totuus, että Kendra oli itse toteuttanut videon vuotamisen mainostempauksena. Kaunottaren oman Kendra-realitysarjan neljäs tuotantokausi alkoi viime vuoden lokakuussa E!-televisiokanavalla.