MAD-lehti sivaltaa Twilight-elokuvia: ”The Toilet Saga” – katso kansikuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu MAD-sarjakuvalehti on tehnyt jo kymmenien vuosien ajan osuvaa ja ajankohtaista parodiaa erityisesti populaarikulttuurin julkaisuista ja ilmiöistä. Olikin vain ajan kysymys koska kanteen pääsisivät Twilight-elokuvasaagan päätähdet. Nyt on tullut sen aika.

MAD-lehti lupaa sivaltaa kaikkia viittä elokuvaa yhdessä numerossaan, ja onkin siinä varmasti onnistunut. Lehti on antanut menestyselokuville nimeksi ”The Toilet Saga”, ja kansikuvassa poseeraavat piirretyt päätähdet Kristen Stewart ja Robert Pattinson. Heidän välissään poseeraa itseoikeutetusti Alfred E. Neuman elokuvan Renesmee-hahmoksi puettuna.

– Yritimme tehdä yhteistyötä Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin kanssa, mutta aikataulut menivät ristiin heidän murehtimissessioidensa kanssa. Meillä ei ollut myöskään budjettia Robertin kulmakarvoihin, lehden päätoimittaja John Ficarra vitsaili.