Tämäkö synnyttäneen vartalo? Laulaja esitteli huipputimmin kroppansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Pink, oikealta nimeltään Alecia Moore, on julkaisi äskettäin Try-kappaleestaan musiikkivideon, jonka ensi-ilta nähtiin Suomessa Starassa. Taannoin äidiksi tullut poppari tiedetään ahkeraksi kuntoilijaksi, joten hän pääsi vauvamasustaan eroon ennätysvauhdilla.

Nyt Pink esittelee uudelleen timmiytynyttä vartaloaan ylpeänä Shape-kuntoilulehden kansikuvassa, josta ei voisi ihan heti päätellä popparia äidiksi.

33-vuotias Pink on nykyään yksivuotiaan Willow Sage -nimisen tytön onnellinen äiti. Laulaja kieltäytyi taannoin American Idol -kilpailun tuomaripestistä, koska ihmiset eivät pitäisi hänen rehellisyydestään. Pink eli rankan nuoruuden, sillä hän joutui huumekoukkuun jo 13-vuotiaana. Poptähti halusi kapinoida vanhemmilleen, koska heidän avioeronsa järkytti häntä. Laulajan mukaan hän käytti ennen teini-ikää muun muuassa ekstaasia, metamfetamiinia ja heroiinia.