Vanessa Hudgensin seksikäs muodonmuutos yllätti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Disneyn huippusuosittujen High School Musical -teinielokuvien myötä suursuosioon aikanaan noussut 23-vuotias Vanessa Hudgens nähdään usein Hollywoodin kaduilla paljastavissa asuissa. Neitokainen käy ahkerasti kuntosalilla, ja paparazzit seuraavatkin häntä kuin hai laivaa.

Nyt Vanessa Hudgens on leikannut pitkät kutrinsa. Näyttelijä-popparin päätä nimittäin koristaa nykyisin näyttävä polkkakampaus. Tummahiuksinen kaunotar julkaisi kuvia uudesta hiustyylistään omaa nimeään kantavassa verkkoblogissaan. Hudgensin mukaan hän kiittää stylistiaan näyttävästä muutoksesta.

Kuva: Vanessahudgensofficial.com

Vanessa Hudgens tunnetaan myös Disney-komistus Zac Efronin entisenä tyttöystävänä. Pariskunta tapasi toisensa ensimmäisen High School Musical -elokuvan koe-esiintymisissä. He seurustelivat viiden vuoden ajan. Unelmapariksikin kutsuttujen entisten teinitähtien ero tuli monille faneille yllätyksenä. Nykyään kaunotar seurustelee nuoren näyttelijäkomistuksen Austin Butlerin kanssa. Hudgens nähdään ensi vuonna valkokankaalla Spring Breakers -elokuvassa Selena Gomezin ja Ashley Bensonin kanssa.

Kuva: Vanessahudgensofficial.com