BB-moukka sai nimeämispisteiden vyöryn – halutaan heti ulos talosta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon kesken kauden astellut BB-Joni muodostui nopeasti talon ylivoimaiseksi inhokiksi. Miehen törkeä käytös ei ole varsinkaan naisten mieleen, ja nyt miehen käytöksen seuraukset on nähty myös konkreettisina lukuina.

Joni päätyi nimittäin heti ensimmäiseen mahdolliseen häätöäänestykseen huippulukemin, sillä hän sai peräti 13 nimeämispistettä. Häätöäänestyksessä ovat myös Johanna ja Iida seitsemällä pisteellä ja Tea viidellä pisteellä. Teija perusteli päiväkirjahuoneessa antamiaan nimeämispisteitä värikkäästi. Hän ei nimittäin säästellyt sanoissaan kommentoidessaan kahden nimeämispisteen antamista Jonille.

– Annan kaksi pistettä Jonille. Ihan siitä syystä, että hän on mun mielestä käytökseltään hyvin moukkamainen ja törkeä. Käsitys vahvistui tuosta videosta. Se on kaikkea muuta kuin oikeassa paikassa kommenttiensa takia. Haukkua nyt Jonna I:tä rumaksi, Teija latasi päiväkirjahuoneessa.

– Meitä muitakin kohtaan se käyttäytyy sovinistisesti. Hän ansaitsisi enemmänkin pisteitä, mutta ei ole mitä antaa. Toivon että muutkin ihmiset ovat nähneet sen. Joukon hyysääminen on uskomatonta. Se kulkee Joukon perässä kuin koiranpentu.

Yhden pisteen Teija antoi Iidalle, koska tämä ei kuuntele toisten mielipiteitä ja yrittää aina ottaa johtajan paikan. Lisäksi Iidalta puuttuu Teijan mielestä empatiakyky.