Chris Brown maksoi exänsä hiljaiseksi – tuntuva eroraha

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen r&b-artisti Chris Brown on ollut viime päivinä jatkuvasti otsikoissa rakkauselämänsä kiemuroiden merkeissä. Tähti jätti äskettäin tyttöystävänsä Karrueche Tranin, koska hänen kerrotaan olevan edelleen rakastunut entiseen kultaansa Rihannaan.

Mies tunnusti vastikään rakastavansa molempia naisia Twitter-blogissaan julkaisemallaan ”kännivideolla”. Nyt 23-vuotiaan Chris Brownin kerrotaan voidelleen suuttunutta mallieksäänsä Karrueche Trania huomattavalla rahasummalla. Sovitteleva räppäri antoi nimittäin kaunottarelle tarpeeksi rahaa, jotta tämä voi ostaa itselleen oman talon.

– Rihanna tai Chris eivät halua tehdä asioista vaikeampia kuin ne ovat. Chris haluaa auttaa Karruechea taloudellisesti ja tehdä hänelle oikein. Hän haluaa jäädä naisen elämään, jos se on mahdollista, kertoo lähde The Sun -lehdelle.

Samanaikaisesti poptähti Rihannan kerrotaan soittaneen Karrueche Tranille avoimen keskustelun merkeissä. Toisiaan aiemmin sivaltaneet diivat juttelivat lähteen mukaan tuntien ajan, jolloin poppari vastasi kaikkiin mallineitokaisen kysymyksiin. Supertähden lähipiiri on antanut siunauksensa uudelleen lämmenneelle suhteelle rap-tähden kanssa.

Rihannan ja Chris Brownin seurustelusuhde päättyi vuonna 2009, kun laulajakomistus pahoinpiteli kumppaniaan Grammy-juhlia edeltävänä päivänä. Hänet tuomittiin viideksi vuodeksi ehdonalaiseen ja hän joutui puolen vuoden ajaksi yhdyskuntapalveluun. Rihanna paljasti äskettäin Oprah-ohjelmassa antaneensa pahoinpitelyn entiselle poikaystävälleen anteeksi. Lisäksi poptähti kertoi olevansa edelleen rakastunut Browniin.