Räppäri otti rajun tatuoinnin kaulaansa – ottaisitko itse mallia?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaisartisti Chris Brown on ollut viime päivinä jatkuvasti otsikoissa rakkauselämänsä kiemuroiden merkeissä. Tähti jätti äskettäin tyttöystävänsä Karrueche Tranin. Hänen uumoillaan jo suunnittelevan avioliittoa Rihannan kanssa.

Kuva: Splash

Taannoin mies herätti myös median huomion pääkallotatuoinnillaan, joka toi mieleen pahoinpidellyn Rihannan. Nyt räppäri on ottannut jälleen uuden tatuoinnin, joka ei onneksi viittaa millään tavalla parisuhdeväkivaltaan. Miehen kaulaa koristaa nimittäin leijonan kuva. Artisti esitteli uusimman ihokoristeensa Twitter-blogissaan.

Kuva: Splash

Rihannan ja Chris Brownin seurustelusuhde päättyi vuonna 2009, kun laulajakomistus pahoinpiteli kumppaniaan Grammy-juhlia edeltävänä päivänä. Hänet tuomittiin viideksi vuodeksi ehdonalaiseen ja hän joutui puolen vuoden ajaksi yhdyskuntapalveluun. Rihanna paljasti äskettäin Oprah-ohjelmassa antaneensa pahoinpitelyn entiselle poikaystävälleen anteeksi. Lisäksi poptähti kertoi olevansa edelleen rakastunut Browniin.