Danny DeViton avioeron ällistyttävä syy selvisi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijä, koomikko, ohjaaja ja tuottaja Danny DeVito tunnetaan lukuisista televisio- ja elokuvarooleistaan. Hänen tuoreimpiin töihinsä lukeutuu muun muassa The Lorax -animaatioelokuvan äänirooli. Elokuvauransa lisäksi mies on kokeillut siipiään ravintoloitsijana.

67-vuotiaan Danny DeViton kerrottiin vastikään eroavan 64-vuotiaasta vaimostaan Rhea Perlmanista. Pariskunta laittaa eropaperit vireille 30 vuoden avioliiton jälkeen. Nyt eron syy on selvinnyt.

Perlman jätti nimittäin näyttelijämiehensä tämän jatkuvan flirttailun takia. Pitkän elokuvauran tehnyt Danny onkin uusimpien raporttien mukaan antanut silmiensä vaeltaa liiaksi muiden neitokaisten hamosissa.

– Hän ei välttämättä näytä naistenmieheltä, mutta Danny saa todella paljon naisten huomiota. Danny voi olla todellinen flirtti. Hän ei epäile käyttää Hollywood-statustaan hyväksi jutellakseen nuorten hyvännäköisten naisten kanssa, kertoo lähde Radar Online -sivustolle.

Rhean kerrotaan kestäneen miehensä käytöstä vuosien ajan hiljaisesti, kunnes naisen hermot lopulta pettivät. Nainen ei suostunut kompromisseihin, vaan sanoi koko monivuotiselle liitolle hyvästit. Pariskunta meni naimisiin vuonna 1982 ja heillä on kolme lasta, Lucy, Grace ja Jacob.

Danny DeVito ja näyttelijätär Rhea Perlman tapasivat toisensa vuonna 1971 teatteriesityksessä. He muuttivat yhteen kahden viikon seurustelun jälkeen. Perhe asui pitkään Kalifornian Beverly Hillsissä. Hercules-elokuvan ääniroolinkin tehnyt DeVito sai viime vuonna oman tähtensä Hollywoodin Walk of Fame -kadulle.