Erin säväytti seksikkäässä punaisessa mekossa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Erin Heatherton on monille suomalaisille vielä varsin uusi tuttavuus, mutta Yhdysvalloissa nuori kaunotar on tehnyt menestyksekästä malliuraa, joka on noteerattu laajasti myös viihdelehdissä.

Victorian enkelinäkin tunnettu 23-vuotias Erin Heatherton on nyt osallistunut God’s Love We Deliver -järjestön kampanjaan ja poseerannut Golden Heart Awards -tapahtuman punaisella matolla New Yorkissa. Erin sädehti tilaisuudessa punaisessa mekossa.

Erin Heatherton löydettiin malliuralle, kun mallitoimisto rekrytoi hänet Miamissa sijaitsevalta uimarannalta. Varsinaista uraa Erin on tehnyt New Yorkissa, ja ehtinyt tähän mennessä poseerata muiden muassa Carolina Herreran, Dolce & Gabbanan, Ferren ja Marc Jacobsin muotinäytöksissä. Erin on komeillut aiemminkin useiden lehtien kansikuvissa.