Jessica Ennisillä halutuin naisvartalo

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman kauneimpia, kuumimpia ja seksikkäimpiä naisia listataan vuosittain lukuisissa äänestyksissä. Nyt brittiläisen Lifestyle 247 Bootcamp -yrityksen kyselyssä halutuimman julkkiskropan titteli on mennyt todelliselle yllätysvoittajalle.

Brittiläinen olympiavoittaja Jessica Ennis sijoittui kyselyssä ykköseksi. Neitokainen todistaakin todeksi huhutun trendin, jonka mukaan sporttinen naiskroppa on tämän hetken halutuin vartalomalli. Jopa 72 prosenttia kyselyyn osallistuneista naisista totesi haluavansa itselleen atleettisen vartalon. 81 prosenttia miehistä taas halusi deittaillla sporttista naista.

Kolmasosa vastaajista kertoi tuntevansa kuvotusta laihojen julkkisvartaloiden takia. Kyselyssä sijoittuivat hyvin myös muhkeamuotoiset kurvikaunottaret. Toiseksi halutuin kroppa oli näyttelijätär Kelly Brookilla ja kolmannelle sijalle nousi kurveistaan tunnettu realitytähti Kim Kardashian, joka on tiettävästi viime aikoina kerännyt lisäkiloja.

Mallikaunottaret pääsivät myös listan kymmenen kärkeen. Ihmiset pitävät haluttavana muun muassa Rosie Huntington-Whitelyn, Elle McPhersonin, Gisele Bunchenin ja Miranda Kerrin vartaloita. Niin ikään popkaunotar Rihanna, Bond-tyttönä hurmannut Halle Berry ja The Saturdays-yhtyeen laulaja Frankie Sandford sijoittuivat listalla.