Hollywoodin unelmapari on mennyt naimisiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hollywood-näyttelijätär Jessica Biel kihlautui viime vuonna on-off -poikaystävänsä Justin Timberlaken kanssa. Pariskunnan epäiltiin äskettäin menneen salaa naimisiin. Nyt salailu on tullut päätökseen, sillä näyttävä pariskunta on vahvistanut menneensä naimisiin tällä viikolla.

31-vuotias Timberlake ja 30-vuotias Biel ovat kertoneet vihkiseremoniastaan People-lehdelle. Pariskunnan juhlamenoista on kuhistu koko kuluneen viikon ajan, sillä jo alkuviikosta julkisuuteen nousi tietoja julkkisparin salamyhkäisistä häistä. Häihin kutsutut vieraatkaan eivät tienneet häiden sijaintia etukäteen, vaan heidän käskettiin vain ”matkustaa Italiaan”.

– On ihanaa olla naimisissa, seremonia oli kaunis ja oli niin erityistä olla perheidemme ja ystäviemme ympäröiminä, pariskunta kertoo häistään People-lehdelle.

Aiemmin rakastavaisten uutisoitiin käyttävän juhlallisuuksiin 5 miljoonaa dollaria, eli yli neljä miljoonaa euroa. Pariskunta tulee kuitenkin myös tienaamaan häillään, sillä he ovat solmineet rahakkaan sopimuksen häistä yksinoikeudella kertovan lehtijutun julkaisemisesta. Salamyhkäisesti järjestetyissä juhlallisuuksissa kerrotaan olleen paikalla esimerkiksi talk show -juontaja Jimmy Fallon, musiikkituottaja Timbaland, näyttelijätär Beverley Mitchell sekä Timberlaken entinen ’N Sync -bändikaveri Chris Fitzpatrick.

Muusikko ja näyttelijä Justin Timberlake kosi näyttelijätär Jessica Bieliä Montanassa viime vuonna. Pariskunta oli ennen kihlautumistaan seurustellut jo viisi vuotta. Näyttelijäkomistuksen kerrotaan yllättäneen rakkaansa tätä varten suunnitellulla sormuksella.