Kate Hudson rohkeassa iltapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muse-yhtyeen keulahahmon Matt Bellamyn kanssa seurusteleva Hollywood-tähti Kate Hudson synnytti äskettäin toisen lapsensa. Vuodesta 2010 seurustelleen pariskunnan perhe kasvoi pienellä poikavauvalla.

33-vuotias neitokainen on nyt näyttäytynyt amfAR Inspiration Gala -tapahtumassa Los Angelesissa. Säteilevä Kate Hudson varasti huomion punaisessa iltapuvussaan, jonka avonainen kaula-aukko ei tähden rintoja paljon peitellyt.

Viime kesänä silikonitäytettä rintoihinsa ottanut Hudson myönsi taannoin katuvansa rintojensa suurentamista. Näyttelijätär kasvatti vuosi sitten A-kupin rintavarustustaan maltillisesti silikoneilla, mutta tuolloin lopputulos oli hädin tuskin näkyvä. Hudson kertoo lapsensaannin myötä rintojensa kuitenkin kasvaneen omasta mielestään jopa liian suuriksi ja olevan jo haitaksi jokapäiväisessä elämässä.