TV-tähden painonpudotus ei onnistu: ”Dieetit ovat liian vaikeita”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijätär Mindy Kaling tunnetaan parhaiten The Office -komediasarjasta. Kyseisessä ohjelmassa neito esitti Kelly Kapoor -hahmoa. Tällä hetkellä neito tähdittää The Mindy Project -sarjaa.

33-vuotias komedienne on nyt avautunut liikakiloistaan, tähti kun ei aivan täytä Hollywoodin langanlaihaa kauneusihannetta. Neitokainen kertookin, että laihtuisi mielellään ainakin seitsemän kiloa. Tummaihoinen kaunotar kertoo kuitenkin olevansa kykenemätön pudottamaan painoaan, koska ”dieetit ovat hänelle liian vaikeita”.

– Haluaisin laihtua ja liikkua seitsemän kertaa viikossa. Ei ole kyse vain painonpudotuksesta. Rakastan karkkia ja pizzaa, mutta ne tekevät oloni väsyneeksi. Minun pitää olla tarkkana, kertoo Mindy Kaling Us Weekly -sivustolle.

Vera Chokalingam, eli Mindy Kaling, syntyi Massachusettsissa bengalilais-intialaiseen perheeseen. Neitokainen on näytellyt televisiouransa lisäksi myös elokuvissa, joihin lukeutuvat 40 v. ja neitsyt, Night at the Museum 2, Näin ystävien kesken, Viiden vuoden kihlaus ja Naimalupa.