Maailman typerin varas? Jätti nimensä ja osoitteensa rikospaikalle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Aika ajoin maailmalla liikkuu kertomuksia varkaista, jotka mokaavat nolosti kesken keikkansa. Nyt eräs brittiläinen voro on jättänyt nimensä ja osoitteensa rikospaikalle.

Daryl Lewis varasti hää- ja kihlasormukset 85-vuotiaalta leskeltä. Mies pudotti vahingossa lompakkonsa keskelle rikospaikkaa ja antoikin siten poliiseille hyvät välineet omaan kiinniottamiseensa. Lompakosta löytyivät nimittäin varkaan henkilötiedot.

Historian kehnoimpiin rötöstelijöihin kuuluva miekkonen onnistui myös tulemaan valokuvatuksi kesken keikkansa. Ohikulkija sattui olemaan paikalla ja otti varkaasta kuvan. Torquaylainen mies saatiin luonnollisesti vihjeiden avulla helposti kiinni.

– Veit sormukset 85-vuotiaalta leskeltä, mikä tuotti hänelle syvää järkytystä ja stressiä, koska hän oli saanut sormukset edesmenneeltä mieheltään, nuhteli tuomari Francis Gilbert QC varasta Female First -lehden mukaan.