BB-Johanna häädettiin Big Brother -talosta: ”Tuli ihan puskista!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta on jälleen häädetty yksi asukas, kun häätöäänestyksen tulokset ovat selvillä. Äänestyksessä olivat tällä viikolla vanhoista asukkaista Iida, Johanna, Tea ja taloon pari viikkoa sitten uutena asukkaana astellut Joni.

Kotiin passitettiin yllättäen Johanna, vaikka ennakkoon häädettäväksi veikattiin Jonia. Johanna on lisäksi voittanut useita yleisöäänestyksiä, joten hänen häätämisensä ihmetyttää myös siksi.

– Tää tuli ihan puskista. Nää on kaikki tulleet ihan puskista, neitokaiseen ihastunut Jouko totesi Johannan lähdettyä.

– Mulla on ollut tosi kova koti-ikävä. Mä oon ihan tyytyväinen, eiköhän se mun aika ollut jo siellä, Johanna kertoi studioon päästyään.

Jonista tuli talon inhokki ennätysnopeasti, kun huonokäytöksinen mies puhui runsaasti törkeyksiä muiden asukkaiden kuullen. Hän saikin jo ensimmäisessä mahdollisessa nimeämisessä peräti 13 nimeämispistettä, sillä erityisesti talon naisasukkaat halusivat hänestä eroon niin pian kuin mahdollista. Nyt Joni jäi kuitenkin yllättäen vielä taloon.