Heidi Montag supertähteydestä mahalaskuun: ”Menetin miljoonia!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Takavuosina maailmankuuluksi realityjulkkikseksi noussut Heidi Montag tuli alunperin tunnetuksi suositusta The Hills -realitysarjasta. Sarjan päätyttyä hän ajautui ongelmiin toisensa perään, kun lehtien mielenkiinto lopahti, eikä muita töitä löytynyt.

Äskettäin neitokainen solmi rahakkaan sopimuksen lasvegasilaisen strippiluolan kanssa. Nyt entinen The Hills -tähti on avautunut tuhlailevasta elämäntyylistään ja siitä seuranneesta vararikosta. Heidi nimittäin onnistui arvionsa mukaan kuluttamaan vauhtivuosinaan siippansa Spencer Prattin kanssa yli miljoona dollaria.

– En ole koskaan kunnolla laskenut, mutta en ole varma miten paljon menetimme. Miljoonia ainakin, kertoi Heidi Access Hollywood -sivustolle.

Neitokainen puolustelee syöksylaskuaan siten, että hän ei ollut tottunut kuuluisuuteen ja rahaan, joita tuli yhtäkkiä nopealla tahdilla realitysarjan menestyksen ansiosta. Hän sanoo, ettei olisi ikinä uskonut muuttuvansa henkilöksi, joka on nyt. Tällä erää vähävarainen b-luokan julkkis ikävöikin eniten rahaa, sillä hänellä ei ole valintojenja vuoksi varaa luksuselämään.

26-vuotiaan uhkean kaunottaren uutisoitiin taannoin kirjoittavan itsestään omaelämäkerran. Kauneusleikkauksistaan tunnettu tähti aikoo paljastaa kirjassaan törkyisiä salaisuuksia myrskyisästä avioliitostaan. Hän aikoo myös paljastaa yksityiskohtia muutaman vuoden takaisesta dramaattisesta ulkonäkömuutoksestaan. Heidi yllätti vuonna 2009 teettämällä itselleen peräti kymmenen plastiikkakirurgista leikkausta yhden päivän aikana. Kaunottaren vartalo ja kasvot kokivatkin varsin radikaalin muodonmuutoksen.