Päätähti loukkaantui Nälkäpeli-kuvauksissa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Australialainen näyttelijä Liam Hemsworth tunnetaan elokuviensa lisäksi teinitähti Miley Cyruksen poikaystävänä. Aussikomistus tähditti Cyruksen kanssa vuonna 2010 The Last Song -draamaelokuvaa, jonka kuvauksissa pariskunta ihastui toisiinsa.

Äskettäin hurjasta takavuosien surffausonnettomuudestaan avautunut näyttelijäkomistus on jälleen ollut epäonninen. Hemsworth on nimittäin loukannut itsensä The Hunger Games: Catching Fire -elokuvan kuvauksissa. Aussikomistus kertoi USA Todaylle, että hän väänsi polvensa Nälkäpeli-elokuvien toisen osan kuvauksissa.

– Yritin vain sinnitellä sen läpi. Niin moni ihminen seisoskelee odottaen, että tekisit juttusi. Siinä kokee olevansa velvollinen siitä, ettei petä kaikkia, Liam Hemsworth kertaa kuvaustilannetta USA Todaylle.

Näyttelijäkomistuksen mukaan vamma ei kuitenkaan ole vakava. Nälkäpeli-elokuvissa Gale Hawthornea näyttelevä Hemsworth kertookin, että uusimmassa Nälkäpeli-elokuvassa on paljon enemmän toimintakohtauksia kuin sarjan ensimmäisessä elokuvassa. Aussinäyttelijän mukaan hän on myös yrittänyt laihduttaa roolia varten, koska hänen hahmonsa ”tulee näyttää nälkäiseltä”.

22-vuotias Liam Hemsworth työskenteli ennen läpimurtoaan muun muuassa lattioiden asentajana. Hän on seurustellut poptähti Miley Cyruksen kanssa jo pidemmän aikaa. Tähden kerrottiin taannoin jättäneen australialaisen tyttöystävänsä Cyruksen takia. Sittemmin kolmiodraaman sivuuttaneet tähdet ovat nykyään umpirakastuneita. Hemsworth kosi poplaulajatarta viime kesäkuussa.