TV-kuvaukset pahasti pieleen – hurjapää putosi jyrkänteeltä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Norjalainen televisioryhmä on kokenut kauhun hetkiä televisio-ohjelman kuvauksissa, kun ohjelmaa varten jyrkänteen reunalle rakennettu voimistelurekki hajosi yllättäen palasiksi ja pudotti samalla miehen jyrkänteeltä lähes varmaan kuolemaan.

Televisiokamerat tallensivat tilanteen, jossa norjalainen Richard Henriksen osallistui erilaisia hurjapäitä ja heidän suorituksiaan esittelevän jakson kuvauksiin. Miehen oli määrä voimistella näyttävästi rekillä ja singota itsensä siitä vauhdilla ja hallitusti kohti tyhjyyttä.

Kuva: YouTube

Toisin kuitenkin kävi, kun rekki hajosi ja kuvausryhmä näki viiden lapsen isän putoavan hallitsemattomasti. Kuolema oli kirjaimellisesti vain senttien päässä, sillä mies oli iskeytyä välittömästi vuonon kiviseen seinämään. Kaikeksi onneksi hän onnistui väistämään kivet ja avaamaan lopulta myös laskuvarjonsa. Hetken ajan ohjelman kuvausryhmä luuli miehen kuolleen.