Mila Kunisin seksikkäimmät kansikuvat listattiin – upeaa nähtävää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailma sai kesän aikana uuden Hollywood-unelmaparinsa, kun 70’s Show -hittisarjan tähdet Mila Kunis ja Ashton Kutcher julkistivat seurustelusuhteensa. He ovat tunteneet toisensa 15 vuoden ajan, mutta ystävyys muuttui taannoin romanssiksi.

Nyt 29-vuotias Mila Kunis on paistatellut viime päi

vinä otsikoissa ulkonäkönsä vuoksi. Esquire-lehden lukijat nimittäin äänestivät hiljattain näyttelijäkaunottaren maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Kunis poseeraa lehden tuoreimmassa numerossa tiukoissa housuissa ilman paitaa.

Socialite Life -sivusto julkaisi verkossa kuvasarjan, jossa nähdään Mila Kunisin seksikkäimpiä kansikuvia. Ted-elokuvassa näytellyt tähti on poseerannut lukuisten lehtien kuten Seventeenin, Maximin, Luckyn ja Joyn kannessa. Stuff-lehden kansiotoksessa neitokaisen yllä on rohkea paita, jonka kaula-aukko ei jätä mitään arvailujen varaan.

Ukrainalaissyntyinen amerikanjuutalainen Mila Kunis tuli tunnetuksi 70′s Show -komediasarjasta. Hän näyttelee myös suositussa Family Guy -animaatiosarjassa Meg Griffinin roolin. Neitokainen on viime vuosina laajentanut uraansa elokuviin ja näytellyt muun muassa elokuvissa Forgetting Sarah Marshall, Max Payne, Black Swan, Vain seksiä ja Ted.