Pamela Anderson sai pakit poliitikolta – ei suostunut seuralaiseksi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Baywatch-sarjasta ja Playboy-lehdestä aikoinaan julkkikseksi noussut Pamela Anderson on viime viikkoina aktivoitunut jälleen julkisuudessa, sillä hän on keikistellyt tavallista useammin televisio-ohjelmissa ja julkkisjuhlissa.

Nyt povipommina mainetta kerännyt Anderson on kuitenkin saanut pettyä, sillä newyorkilainen poliitikko on antanut hänelle niin sanotusti pakit. New York Post -lehti kertoo, kuinka vaaleaverikkö oli pyytänyt kirjeitse New Yorkin kaupungin johtokuntaan kuuluvaa Christine Quinnia kanssaan kampanjagaalaan. Gaalassa kuullaan ihmisiä, jotka haluavat korvata New Yorkin Central Parkin kuuluisat hevosvaunut klassikkoautoilla.

Quinn ei kuitenkaan valitettavasti pääse lähtemään eläinsuojelulle omistautuneen povipommin seuralaiseksi tulevaan gaalaan. Poliitikko kirjoitti vastauksessaan Andersonille, ettei pääse tulemaan aiemmin sovittujen menojen takia. Quinn kuitenkin painotti, että hevosten hyvinvointi on hänellekin sydäntä lähellä oleva asia.

45-vuotias Pamela Anderson asusti taannoin Britannian Big Brother -talossa yhdessä neljäntoista taviksen kanssa. Kaunotar vietti talossa vain viikonlopun, mutta pikavisiitti ehti saada varsinaiset asukkaat sekaisin. Pamela Andersonilla on 15-vuotias poika Brandon ja 12-vuotias Dylan-poika ex-aviomiehensä Tommy Leen kanssa. Vuonna 2010 Pamela Anderson valittiin eläinsuojelujärjestö PETA:n toimesta Vuoden henkilöksi. Hän on ollut mukana eläinsuojelutyössä poseeraamalla alasti turkisten vastaisissa kampanjoissa.