Sandra Bullock alastomana nettivideolla – suihkuvideo yllätti rohkeudellaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalaissyntyinen näyttelijätär Sandra Bullock voitti vuonna 2010 parhaan naispääosan Oscar-palkinnon elokuvasta Elämä pelissä. Samana vuonna hän voitti myös huonoimman naispääosan Razzie-palkinnon roolisuorituksestaan All About Steve -elokuvassa.

Viime kuukausina Sandraa ei ole juuri otsikoissa nähty. Nyt 47-vuotias Sandra Bullock on kuitenkin tehnyt harvinaisen näyttävän paluun, sillä hänet nähdään täysin alastomana Chelsea Handlerin televisio-ohjelman mainosvideolla. Chelsea Lately -ohjelmaa markkinoidaan nyt nimittäin videolla, jossa Chelsea ja Sandra keikistelevät molemmat nakuina. Kaunotarten intiimejä paikkoja on kuitenkin hieman sensuroitu ennen videon julkaisua. Video esitettiin tällä viikolla Yhdysvalloissa myös E!-televisiokanavalla.

Katso video tästä:

Sandra Bullockin uusin The Heat -elokuva kertoo FBI-agentista, joka lyöttäytyy paikallisen poliisin aisapariksi. Koominen kaksikko yrittää vangita yhdessä venäläisen mafioson. Komediassa näyttelee Bullockin ohella Melissa McCarthy, ja sen ohjaa Morsiusneidot-elokuvan ohjaaja Paul Feig. Elokuvan kuvauksissa sattui useita ikäviä tapahtumia.

Sandra Anette Bullock asui Saksassa 12-vuotiaaksi asti ja hänellä on edelleen Saksan kansalaisuus. Hänen äitinsä on saksalainen oopperalaulaja ja laulunopettaja. Näyttelijätär harrasti lapsuudessaan balettia ja teki pieniä sivurooleja äitinsä ooppera-näytöksissä. Bullock nousi Hollywoodin tähtikaartiin vuonna 1994 läpimurtoroolillaan elokuvassa Speed. Sittemmin kaunotar on esiintynyt lukuisissa menestyselokuvissa kuten Oscar-palkitussa elokuvassa Crash.