Sekopäät kaasuttelivat autolla kauppakeskuksessa – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Ihmiset keksivät tunnetusti välillä hieman kyseenalaisia tapoja käyttää vapaa-aikaansa. Varsinkin nuoremmat kansalaiset päätyvätkin usein tappamaan aikaa pilailemalla. Nyt tähän ovat sortuneet muutamat puolalaisnuoret, ja kohteekseen herrat ottivat läheisen ostoskeskuksen.

Kuva: Splash

Hihittelevät nuoret miehet nimittäin ajoivat autolla ostoskeskuksen ala-aulan läpi. YouTubessa olevalla videolla näkyy, kuinka pikkuruiseen Sedaniin sulloutuneet miehet ottavat auton suunnaksi ostoskeskuksen liukuovet. Nauru vain voimistuu, kun kaverukset pääsevät ostoskeskuksen tuulikaapista varsinaisiin sisätiloihin.

Kuva: Splash

Muiden ostoskeskukseen saapuneiden onneksi kaverukset suorittivat kyseenalaisen pilansa ilta-aikaan, jolloin paikalla ei ollut runsaasti vaaravyöhykkeelle joutuneita. Videolla kuitenkin nähdään muutama ihminen hämmästynyt ilme kasvoillaan. Innoissaan naureskelevat miehet pääsevät kuitenkin onnistuneesti ja ilman keskeytyksiä koko ala-aulan läpi takaisin ulkoilmaan.