George Clooneyn tyttöystävä illan kuningatar – wrestling-tähti on upea kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman halutuimpiin miehiin lukeutuva George Clooney tapailee nykyisin wrestling-kaunotar Stacy Keibleriä. Amerikkalaiskaunotar on nähty muun muuassa jenkkien Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa sekä How I Met Your Mother -komediasarjassa. Stacy tunnetaan myös malliurastaan.

Nyt 32-vuotias neitokainen kuvattiin yhdessä Clooneyn kanssa, kun julkkispari saapui Beverly Hilton -hotelliin juhlistamaan Carousel of Hope -gaalaa. Upeassa punamustassa iltapuvussa edustanut Stacy Keibler nousikin ansaitusti illan kuvatuimmaksi julkkikseksi.

Stacy Keibler tuli alunperin tunnetuksi wrestling-ammattilaisena, mutta hän on jättänyt ammattilaisuran jo taakseen. Sittemmin hän on kaunistuttanut raamikkaalla vartalollaan Tanssii tähtien kanssa -realityohjelmaa ja useita muita televisiosarjoja. Mallina Stacy Keibler on poseerannut muiden muassa Maxim ja Stuff -lehtien sivuilla. Keibler on saanut pitkien jalkojensa ansiosta lempinimen “Viettelyksen joukkotuhoase”.