Heidi Montag esiityi strippiklubilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina maailmankuuluksi realityjulkkikseksi noussut Heidi Montag tuli alunperin tunnetuksi suositusta The Hills -realitysarjasta. Sarjan päätyttyä hän ajautui ongelmiin toisensa perään, kun lehtien mielenkiinto lopahti, eikä muita töitä löytynyt.

Taannoin Heidi solmi rahakkaan 15.500 dollarin, eli 13.000 euron, sopimuksen Crazy Horse III -strippiklubin kanssa. Sopimuksen mukaan Heidi strippibaarin synttärijuhlia, mutta ei itse riisu aivan kaikkia vaatteitaan. Nyt Montagin keikalla on ikuistettu promootiomielessä myös valokuvia, joissa hänet nähdään kahden erittäin vähäpukeisen kaunottaren kanssa keikistelemässä ja muun muassa heittämässä seteleitä ilmaan.

25-vuotiaan uhkean kaunottaren uutisoitiin taannoin kirjoittavan itsestään omaelämäkerran. Kauneusleikkauksistaan tunnettu tähti aikoo paljastaa kirjassaan törkyisiä salaisuuksia myrskyisästä avioliitostaan. Hän aikoo myös paljastaa yksityiskohtia muutaman vuoden takaisesta dramaattisesta ulkonäkömuutoksestaan. Heidi yllätti vuonna 2009 teettämällä itselleen peräti kymmenen plastiikkakirurgista leikkausta yhden päivän aikana. Kaunottaren vartalo ja kasvot kokivatkin varsin radikaalin muodonmuutoksen.