Näissä maisemissa kelpaisi nauttia – upeimmat kylpymaisemat listattiin

Matkailu · Stara.fi

Monet haaveilevat lomasta, jonka aikana voisi lekotella porealtaassa ja nauttia kuplajuomaa silmiähivelevän upeissa maisemissa. Nyt maailman suosituimpiin matkailusivustoihin lukeutuva Tripadvisor on listannut maailmalta löytyvien hotellien upeimmat kylpymaisemat.

Palvelun miljoonat kävijät ovat rankanneet järjestykseen kylpymaisemien Top 10 -listan, jonka ykkössijalle sijoittui Brasilian Governador Celso Ramosissa sijaitsevan Ponta dos Ganchosin kylpyläosasto. Sieltä avautuu huikaisevan näyttävä merimaisema, jossa myös suomalainen matkaaja taatusti nauttisi täysin rinnoin.

Toiseksi paras kylpymaisema löytyy palvelun käyttäjien mielestä Uuden-Seelannin Queenstownissa sijaitsevassa Azurissa ja kolmanneksi paras Australian Kangaroo Islandin Southern Ocean Lodgessa. Viiden upeimman maiseman listalle mahtuivat myös Etelä-Afrikan Kapkaupungissa sijaitseva The Twelve Apostoles Hotel & Spa sekä Uuden-Seelannin Queenstownin Onsen Hot Pools.

1. Ponta dos Ganchos, Governador Celso Ramos, BrasiliaKuva: Tripadvisor

2. Azur, Queenstown, Uusi-SeelantiKuva: Tripadvisor

3. Southern Ocean Lodge, Kangaroo Island, AustraliaKuva: Tripadvisor

4. The Twelve Apostles Hotel and Spa, Kapkaupunki, Etelä-AfrikkaKuva: Tripadvisor

5. Onsen Hot Pools, Queenstown, Uusi-SeelantiKuva: Tripadvisor