Viimeinkin! Britney Spears paljasti miksi sekosi vuonna 2008

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poptähti Britney Spears on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa, sillä neitokainen valittiin taannoin Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun tuomariksi. Spears herätti äskettäin huomiota kieltämällä kaikki alkoholijuomat ohjelman kuvauspaikan takahuoneesta.

Nyt neitokainen on otsikoissa takavuosien hermoromahduksensa merkeissä. Laulajattaren isän Jamie Spearsin asianajaja on nimittäin esittänyt oikeudessa, että ero poikabändiläisenä julkisuuteen ponnahtaneesta Justin Timberlakesta aiheutti Britneyn romahtamisen ja huumeriippuvuuden, The Sun uutisoi. Kyseessä on oikeudenkäynti, jossa Spearsin entinen manageri Sam Lufti vaatii laulajattarelta miljoonakorvauksia.

Jamie Spearsin puolesta puhunut asianajaja Leon Gladstone kertoi, että Justinin ja Britneyn suhde päättyi kivuliaasti. Gladstonen mukaan vuonna 2002 tapahtunut ero olikin syypää sitä seuranneisiin laulajattaren henkisiin ongelmiin. Ero Justinista johti asianajajan mukaan myös siihen, että Britney meni naimisiin 55 tunnin ajaksi lapsuudenystävänsä kanssa vuonna 2004.

Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman toisen tuotantokauden tuomaristopenkillä nähdään Spearsin lisäksi Simon Cowell, L.A. Reid ja Demi Lovato. Poptähden kerrotaan tienaavan työpestistään huimat 15 miljoonaa dollaria, kun taas 19-vuotiaan teinitähden Demi Lovaton huhutaan kuittaavan tuomarityöstään miljoona dollaria.