Teinityttöjen päiväuni uhkaa luopua hiuksistaan – hyväntekeväisyyden vuoksi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Yksi poikabändin jäsenistä on 18-vuotias Harry Styles, jonka tiedetään pitävän vanhemmista naisista.

Nyt miljoonien teinityttöjen sydämiin tiensä löytänyt Styles on uhannut leikkaavansa tuuheat kiharansa pois. Monen naishenkilön harmiksi poikabändiläinen kertoi Freshly Squeezed -ohjelmassa olevansa valmis leikkaamaan hiuksensa. Hiustenleikkuun ehtona teinikomistuksella on kuitenkin hyväntekeväisyyteen osallistuminen.

– Kyllä leikkaisin. Jos keräisin sillä tarpeeksi rahaa hyväntekeväisyyteen… Children in Need -järjestölle, Harry Styles vastasi kysymykseen mahdollisesta hiustenleikkuusta.

Styles on jo aiemmin harkinnut julkisesti päänsä ajelemista. Poikabändiläisen mukaan kukaan ei ole kuitenkaan vielä antanut hänen ajella hiuksiaan pois. Teinikomistus itse on kuitenkin sitä mieltä, ettei hänen suosionsa perustu hänen hiuksiinsa, vaan hänen kasvoihinsa.

One Direction -yhtye on tällä hetkellä maailman suosituin poikabändi. Nuoret laulajat ovat päässeet menestyksensä myötä isoihin rahoihin käsiksi. Teini-idolit ovat tienanneet itselleen jo huimat 124 miljoonaa euroa viimeisen parin vuoden aikana. Tämän lisäksi nuorukaiset ovat kasvattaneet levy-yhtiönsä kukkaroa noin 250 miljoonalla eurolla.