Hiusväri aiheutti vakavan reaktion – naisen kasvot turposivat muodottomiksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hiusvärien tiedetään aiheuttaneen silloin tällöin allergisia reaktioita herkille ihmisille. Suurimmalle osalle ihmisistä ammoniakin kaltaiset vahvat aineet eivät kuitenkaan tuota näkyviä ongelmia. Nyt eräs brittiläinen nainen on kokenut kuitenkin elämänsä pahimman päivän hiusvärin takia.

32-vuotias Selma Jesus osti kaupasta 5,99 punnan eli noin 8 euron arvoisen Clairol Nice ’n Easy -väripakkauksen. Värjäyssessio ei kuitenkaan osoittautunut helpoksi tai mukavaksi, sillä neitokainen sai rajun allergisen reaktion vahvoista väriaineista. Hänen koko päänsä alkoi turvota dramaattisesti. Jesus pelkäsi kuolevansa, kun esimerkiksi hänen silmänsä turposivat umpeen.

Hän soitti välittömästi hätänumeroon ja sai pelastavan lääkepistoksen ensihoitajilta, jotka ryntäsivät paikalle. Neito sai myös tilaansa helpottavia lääkkeitä. Muutaman tunnin kuluttua turvotus kuitenkin paheni, ja Selma Jesus ajoi itsensä sairaalaan. Katso kuvat tästä.

Allergisen reaktion tulokset näkyivät naisen kasvoilla vielä viiden päivän kuluttua tapahtuneesta. Hän myöntää, ettei tehnyt jokaisesta väripakkauksesta löytyvää allergiatestiä ennen värjäystä. Neitokainen sanoo käyttäneensä aiemmin saman brändin eri värejä ilman vastaavaa ongelmaa.

– Se oli kauheaa ja olen vieläkin shokissa tapahtuneesta. Pystyin tuntemaan, kun otsani turposi ulospäin, kertoo Selma Jesus Daily Mail -sivustolle.