Leskimies istutti kitaran muotoisen metsän vaimonsa muistoksi – katso ilmakuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rakkaus saa tunnetusti ihmiset tekemään aika ajoin varsin hullujakin asioita. Se voi myös inspiroida, rohkaista ja saada ihmiset ylittämään itsensä koskettavilla tavoilla. Nyt eräs argentiinalainen mies kunnioitti edesmennyttä vaimoaan istuttamalla hänelle oman metsän.

Kyseinen metsä ei ole tavanomainen, sillä taivaalta otetussa ilmakuvista näkyy, että se on kitaran muotoinen. Pedro Uretan vaimo Graciela rakasti luontoa, ja unelmoi eläessään yhteisestä metsäprojektista. Nainen kuoli vain 25 vuoden iässä, ja Pedro halusi toteuttaa hänen haaveensa.

Mies suunnitteli ja istutti kitaran muotoisen metsän, jota hänen vaimollaan ei ollut mahdollisuutta kasvattaa. Ureta istutti sinisiä eukalyptus-puita kitaran kaulaksi, ja sypressipuita sen rungoksi. Yhteensä mies istutti 7.000 puuta, uutisoi Technabob-sivusto.