Lana Del Reyn musiikkivideo yllätti rajuudellaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen laulajakaunotar Lana Del Rey nousi taannoin kuuluisuuteen Born to Die -hittialbumillaan. Indie pop -musiikkia esittävä tähti työstää parhaillaan uusia kappaleita, jotka hän julkaisee marraskuussa.

26-vuotias tulokas on nyt julkaissut uuden musiikkivideonsa kappaleelle Ride. Tavanomaisen musiikkivideon sijaan kyseessä on kuitenkin yli 10 minuuttia kestävä lyhytelokuva, jolla neito nähdään muun muassa kadunkulmassa prostituoituna, laulamassa yökerhon lavalla, vehtailemassa moottoripyöräjengiläisten kanssa ja heilumassa aseen kädessään nuotion äärellä intiaanipäähine päässään. Kappale kuullaan Lana Del Reyn tulevalla Born To Die: Paradise Edition -levyllä.

New Yorkissa asuva Lana Del Ray on saanut suitsutusta Born to Die -albuminsa myötä muun muuassa Glee-laulajatar Lea Micheleltä ja Harry Potter -päätähti Daniel Radcliffeltä. Popkaunotar on kertonut ihailevansa Nancy Sinatran, Elviksen, Kurt Cobainin ja Britney Spearsin musiikkia. Lana Del Ray palkittiin taannoin BRIT Awards -gaalassa kansainvälisen läpimurtonsa ansiosta.