BB-talossa liittouduttiin naisasukasta vastaan: ”Vapaamatkustaja!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa juhlittiin eilen Iidan synttäreitä, mutta juhlajuomaa ei ollut tällä kertaa tarjolla ylettömiä määriä. Siitä huolimatta talon lemmenpari Jouko ja Jonna I suuntasivat intiimeihin tositoimiin kesken illan. Puuhat jäivät kuitenkin kesken.

Joni saapui nimittäin kesken kaiken makuuhuoneeseen ja kertoi haluavansa tulla nukkumaan. Aktin jälkeiset tapahtumat ärsyttivät myös muita kuin lemmenparia, ja erityisesti Teija suivaantui Jonna I:lle. Puolen yön jälkeen talon pihamaalla valmisteltiin Jonnalle varsinaista äänivyöryä nimeämisiin. Teija nimittäin purki tuntojaan Jonna I:n tekemisistä.

– Tänäänkin tehtiin ruokaa ja kun oli Iidan päivä, niin mä halusin, että Iida ottaa ensimmäisenä. Mutta miten kävi? Se otti ensimmäisenä. Musta tuntuu, että se on vapaamatkustaja täällä, Teija ihmetteli Jonna I:n tekemisiä.

– En ole ikinä antanut Jonna I:lle pisteitä, mut nyt mä rohkaistun. Kun ne tuli sieltä kutukamarista takaisin niin… Teija jatkoi.

Tommi komppasi Teijaa aikansa ja kertoi olevansa niin ikään Jonnaa vastaan nimeämisissä. Lopulta hän kuitenkin kommentoi kriittisesti myös muita asukkaita.

– Mieti Jonna A. Onko sekään tehnyt täällä muuta kuin sämpylöitä ja pullia. Ja tiskannut, Tommi pohti ääneen.

– No, milloin sä oot viimeksi syönyt Iidan tekemää ruokaa? Se ei ole tehnyt kahteen kuukauteen, Teija tivasi.

Jonna I:n manaaminen jatkui vielä pitkään ja Teija yritti selvittää myös keitä asukkaita Tommi aikoisi äänestää. Hän ei kuitenkaan antanut siihen selvää vastausta. Keskustelun päätteeksi liittoutuneet Teija ja Tommi lupasivat toisilleen, etteivät anna toisilleen nimeämispisteitä.