Ohhoh, Burleskihottis sai green cardin Yhdysvaltoihin älykkyytensä perusteella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmassa on kymmeniämiljoonia ihmisiä, jotka haikailevat green cardista Yhdysvaltoihin. Sen saamiseen on olemassa monia reittejä, joista yksi perustuu hakijan älykkyyteen. Oleskelulupaa voivat hakea poikkeuksellisen älykkäät ihmiset.

Kuva: Splash

Nyt ensimmäinen burleskitanssija on saanut luvan, kun 33-vuotias kanadalainen Bettina May osoitti olevansa ammatistaan huolimatta huippuluokan älykkö. Hän on Splash Newsin tietojen mukaan ensimmäinen älykkyyden perusteella green cardin saanut burleskitanssija.

– Minun täytyi osoittaa, että maailmassa ei ole toista samanlaista. Äitini sanoi aina samaa, mutta hän ei voi kirjoittaa todistusta lähetystöön, Bettina May kommentoi päätöstä.

Kuva: Splash