Kim Basinger valokuvasi bikiniasuista teinitytärtään rannalla – tässäkö tuleva supermalli?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-tähtien kärkikaartiin lukeutuva Alec Baldwin on ollut viime päivinä kovasti otsikoissa, sillä hän asteli viikonloppuna alttarille pitkäaikaisen naisystävänsä kanssa. Hääjuhliin ei kuvaajia päästetty, ja paparazzit tekivät kaikkensa saadakseen kuvia hääparista.

Samalla 54-vuotiaan Alec Baldwinin ja hänen ex-vaimonsa Kim Basingerin yhteinen Ireland-tytär on astunut julkisuuteen. Vaaleahiuksinen kaunotar lomailee parhaillaan äitinsä kanssa Havaijilla, jossa 16-vuotias neito innostui tekemään kärrynpyöriä rannalla äidin kuvatessa puuhia. Mallimittainen Ireland oli verhonnut vartalonsa mustavalkoisiin bikineihin.

Alec Baldwin varttui New Yorkissa ja suoritti Bachelor of Fine Arts -tutkinnon 1990-luvulla New Yorkin yliopistossa. Näyttelijä kertoi äskettäin, ettei halua muuttaa pois kotikaupungistaan. Tähti palasi tänä vuonna takaisin koulun penkille, koska hän haluaa New Yorkin pormestariksi. Hän kertoi valttikorttinsa pormestariksi pyrkimisessä olevan se, että hän tuntee ja ymmärtää paikallisia.