Mariah Carey rakensi luksustaloon karkkihuoneen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmankuulu poptähti Mariah Carey meni vuonna 2008 naimisiin räppäri Nick Cannonin kanssa vain kuukauden seurustelun jälkeen. Pariskunta sai viime vuonna perheenlisäystä, kun heille syntyi kaksoset Monroe ja Moroccan.

Nyt Hollywood-pariskunnan kerrotaan olevan niin pahasti addiktoitunut makeisiin, että aviopari rakennutti luksustaloonsa oman Wonka-karkkihuoneen Jali ja suklaatehdas -elokuvan tyylin mukaisesti. 32-vuotias Nick Cannon tunnustaa olevansa riippuvainen sokerinamuista, ja viettääkin siksi usein aikaansa talon karamellihuoneessa.

– Olen aina unelmoinut, että minulla olisi oma karamellihuone. Sokeri on ensirakkauteni, paljasti Nick Cannon Us Weekly -lehden haastattelussa.

Mies on mennyt niinkin pitkälle, että kunnioitti kyseistä huonetta Cannon Land -nimellä. Värikäs huone sisältää ämpäreittäin räppärin ja hänen diivavaimonsa lempimakeisia. Myös parin lapset Monroe ja Moroccan ovat perineet vanhempiensa makeanhimon, ja tenavat ovatkin miehen mukaan hulluna tikkareihin.

Mariah Carey esitteli pian kaksospoikiensa syntymän jälkeen painonpudotuksensa tulosta muun muuassa lukuisissa lehtikuvissa. Poptähti paisui huimasti raskautensa aikana, joten hän halusi laihduttaa nopeasti syntymän jälkeen saadakseen itsevarmuutensa takaisin. Laulajatar onnistuikin pudottamaan yli 13 kiloa.