Näin Fergie pääsi eroon huumeista – totuus paljastui

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulaja Stacy “Fergie” Ferguson paljasti taannoin olleensa pahoin riippuvainen päihteistä. The Black Eyed Peas -yhtyeen naissolisti tunnusti käyttäneensä muiden muassa amfetamiinia, mutta hakeneensa sittemmin päihderiippuvuuteensa apua.

Nyt 37-vuotias kaunotar on kertonut, kuinka pääsi aikoinaan eroon huumekoukusta. Päätös huumaavien aineiden jättämisestä syttyi eräänä iltana kirkossa, kun Fergie koki hämmentävän hallusinaation. Hän nimittäin luuli, että kirkon pihalla häntä vaanivat FBI ja SWAT-poliisitiimi.

Neitokainen rauhoittui juttelemalla jumalan kanssa, ja lupaamalla lopettaa aineet, mikäli hänen kaamein pelkonsa ulkona odottavasta virkavallasta olisikin vain osa kaameaa trippiä. Tähden rappioelämä loppuikin kliseisesti jumalalle tehdyn lupauksen ansiosta.

– Aivoni tekivät minulle paljon temppuja, elät kuin toisessa todellisuudessa. Juttelin jumalan kanssa… Sanoin hänelle, että lopetan huumeet, jos kuvittelemani asiat eivät olleet totta. Menin kirkon ulkopuolelle, eikä siellä ollut mitään. Pidin lupaukseni, kertoi Fergie Female First -sivustolle.

Laulu-uransa lisäksi Fergie työskentelee myös muotisuunnittelijana ja näyttelijättärenä. Tähti muun muuassa esiintyi Poseidon-elokuvassa näyttelijä Josh Lucasin kanssa. Fergie toimi myös ääninäyttelijänä elokuvassa Marmaduke. Laulaja avioitui vuonna 2009 Transformers-elokuvistakin tutun näyttelijän Josh Duhamelin kanssa. Pariskunta alkoi seurustelemaan vuonna 2004, kun he tapasivat Duhamelin Las Vegas -sarjan kuvauksissa.