Nainen joi pullon käsidesiä – päätyi auton rattiin

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Tavallisten alkoholijuomien puutteessa joidenkin ihmisten tiedetään tarttuneen erikoisempiin vaihtoehtoihin, kuten käsidesiin. Äskettäin kerroimme, kun näyttelijä John Cusack nautti shotin käsidesiä Jimmy Kimmel -keskusteluohjelmassa shown’n juontajan kanssa suorassa lähetyksessä.

Nyt eräs amerikkalainen nainen on juonut koko pullollisen käsidesiä ja lähtenyt sen jälkeen autoajelulle. Jenny Amanda Wilcox jäi kiinni puhallustestissä, kun poliisi pysäytti naisen Connecticutissa tien varteen. Neitokainen herätti huomiota liikenteessä epävakaalla ajamisellaan.

NBC-kanavan mukaan Wilcox kertoi poliiseille juoneensa pullon käsidesiä ennen kuin lähti kotoaan kyseisenä aamuna. Nainen pidätettiin juopuneena ajamisesta, ja hän joutuu tekonsa vuoksi oikeuden eteen.