Bondin ensi-illasta tissikavalkadi – Bond-tyttö ja Kelly paljastelivat kilpaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kurvikkaasta vartalostaan tunnettu brittikaunotar Kelly Brook on noussut parissa vuodessa kansainväliseksi tähdeksi oltuaan mukana Talent-ohjelman tuomaristossa. Uuden Bond-elokuvan ranskalainen naistähti Berenice Marlohe on taas noussut nopeasti viihdemaailman tähdeksi.

Eilen Kelly ja Berenice osallistuivat uuden Skyfall-elokuvan maailman ensi-iltaan Lontoossa. Arvovieraiden tähdittämässä arvokkaassa juhlassa neitokaiset esittelivät kilvan muhkeita rintamuksiaan.

31-vuotias ranskalainen Berenice Marlohe on monien aikaisempien Bond-tyttöjen tapaan vielä varsin tuntematon tähti, mutta asiaan on tulossa nopeasti muutos. Berenice Marlohe on nähty aiemmin lähinnä televisiossa, jossa hän on ollut mukana televisiosarjoissa Pere et Maire, Dolmen, Femmes de loi ja Equipe medicale d’urgence. Lisäksi hän tähditti lyhytelokuvaa La discordance.

32-vuotias Kelly Brook sijoittui vuonna 2009 viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaajamiehensä Thom Evansin ensimmäinen.