Kohteletko koiraasi kuin kuninkaallista? Tässä seuraava KALLIS hankinta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lemmikkieläimiin käytetään nykyisin huomattavasti enemmän rahaa kuin vielä esimerkiksi muutama vuosi sitten, ja erityisesti Yhdysvalloissa lemmikeille tarkoitetuille luksustuotteille on kasvanut aivan oma tuoteryhmänsä.

Kerroimme äskettäin koirien kylpyläpaketista, ja nyt vuorossa on jo seuraava potentaalinen hankinta. Koirien pedit ovat olleet perinteisesti varsin yksinkertaisia, mutta viimeistään nyt asiaan on tulossa muutos.

Amerikkalainen yritys Bitch New York on nimittäin lanseerannut koirille tuoteperheen, jossa nelijalkaiset ystävät voivat nautiskella aidolla silkkipatjalla tai esimerkiksi pedissä, jonka nahkaosat ovat krokotiilia ja yksityiskohdat ovat kullattuja.

Eiffel-tornista innoituksensa saanut peti maksaa 24.000 dollaria ja Zen Palace -peti 1.150 dollaria. Siihen väliin mahtuu muun muassa Royal Cabana, jonka hintalappu on 6.900 dollaria ja joka on koristeltu aidoilla Swarovskin kristalleilla.